Hiphop-tähtiduo Clipse Suomeen!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen hiphop-duo Clipse saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen elokuussa. Yhtye esiintyy 16. elokuuta Tampereella pidettävässä Syvällä Pelissä Blockfest -tapahtumassa.

Clipsen muodostaa veljeskaksikko Pusha T ja Malice. Heidän viimeisin albuminsa Hell Hath No Fury julistettiin monissa mediossa vuoden 2007 parhaaksi hiphop-levyksi. Clipse on tehnyt yhteistyötä muiden muassa Justin Timberlaken kanssa hittikappaleilla Sexy Back ja Like I Love You.

Bronxissa syntyneet, mutta nykyisin Virginia Beachissa asuvat, Pusha T ja Malice aloittivat musiikin tekemisen The Neptunes -tuotantotiimin suojattina. Tulevalla albumilla kuultaneen myös Sean ”Diddy” Combsin sekä Kanye Westin tuotantoa. Tänä kesänä Clipse esiintyy Euroopassa Tampereen lisäksi vain Prahassa, Barcelonassa ja Pariisissa. Clipsellä on myös oma vaatemallisto.

Blockfestin suomalainen esiintyjäkaarti julkistetaan ensi viikolla. Samalla ilmestyy myös festivaaliin liittyvä tuplalevy, jolta tällä viikolla julkaistiin Elastisen, Cheekin ja Lord Estin esittämä nimikkosingle. Syvällä Pelissä -kokoelmalta löytyy ensimmäisenä myös entisen Pikku G:n alias Geen comeback.

Festivaalin tapahtumapaikka on Tampereen Pakkahuone ja Klubi sekä Tullintorin lähistön ravintolat. Blockfestin tuottaja Syvällä Pelissä Media julkaisee myös valtakunnallisessa jakelussa olevaa DVD-magazinea ja tuottaa vuosittain noin 80 klubitapahtumaa.