Sinkkuelämää-tähti kyllästyi perhe-elokuviin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Äskettäin alkoholismistaan avoimesti kertonut Sinkkuelämää-sarjan ja -elokuvan tähti Kristin Davis on innoissaan elokuvansa menestyksestä, sillä hän on lopen kyllästynyt näyttelemään perhe-elokuvissa.

Sinkkuelämää-sarjan kuvausten loppumisen jälkeen Davis on näytellyt muutamissa kevyissä perheleffoissa. Hänet on nähty valkokankaalla esimerkiksi elokuvissa Loistavat naapurit, Karvanaama ja The Adventures Of Sharkboy And Lavagirl. Näyttelijä koki kuitenkin elokuvat lähinnä turhauttaviksi.

– Ne olivat äitirooleja. Minun ikäiselläni naisella ei ole juurikaan valinnanvaraa, joten se ei ole helppoa. Loistavat naapurit -elokuvassa oli kokonaisia kohtauksia, joissa minulla ei ollut vuorosanoja, Kristin Davis valitteli Access Hollywoodin mukaan.

Karvanaama-elokuvan tekovaiheessa minulla oli jopa kokonaisia päiviä, jolloin ainoa repliikkini oli ”Shaggy?” Silloin lähetin managerilleni viestin, jossa pyysin häntä saapumaan paikalle tai olisin menettänyt järkeni.

Suomessa Sinkkuelämää-elokuva saa ensi-iltansa 6. kesäkuuta.