F1-tähti Hamilton pokasi Pussycat Dollin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Formula 1 -sarjassa varsin hyvin tälläkin kaudella menestynyt Lewis Hamilton esitteli viikonlopun Monacon GP-kilpailun varikolla varsin näyttävän seuralaisen. Hän nimittäin seurustelee nykyisin The Pussycat Dollsin keulahahmon kanssa.

Suomessakin viime syksynä keikkailleen tanssiryhmän Nicole Scherzinger oli varikolla mukana juhlimassa miesystävänsä voittoa yhdessä hiphop-tähti P. Diddyn kanssa. Nicole ja Lewis ovat pitäneet yhtä jo kuukausia, mutta hänet esiteltiin Hamiltonin perheelle vasta Monacossa.

– He ovat tapailleet kolmen kuukauden ajan, eivätkä he voineet pitää näppejään erossa toisistaan varikolla. He suutelivat kuin olisivat olleet varikolla yksin, silminnäkijät kertoivat Daily Star -lehden mukaan.

Voitonjuhlien jatkoilla Lewsi Hamilton nousi juhlissa lavalle ja esitteli dj-taitojaan yhdessä Nicolen kanssa. Levysoittimilla pyöri pääasiassa hiphop-hittejä. Tanssilattialla pyörähteli muiden julkkisten lisäksi esimerkiksi F1-kuljettaja Jenson Button.

Nicole ei ole Hamiltonin ensimmäinen julkkisvalloitus, sillä hänet on aiemmin yhdistetty muiden muassa poptähti Dannii Minogueen ja supermalli Naomi Campbeliin.