Sarah Jessica Parker nolattiin punaisella matolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sinkkuelämää-tähti Sarah Jessica Parker koki ikävän yllätyksen, kun hän huomasi Sinkkuelämää-elokuvan New Yorkin ensi-iltaan pukemansa iltapuvun olevan kierrätetty.

Suunnittelija Olivier Theyskens oli vakuuttanut Parkerille ennen New Yorkin ensi-iltaa, että kyseistä Nina Riccin pukua ei ollut kukaan aikaisemmin julkisesti pitänyt, saati tullut valokuvatuksi siinä. Ensi-illan jälkeen kävi kuitenkin ilmi, että pukua oli käytetty peräti kaksi kertaa julkisuudessa ennen Parkeria, WENN-uutistoimisto kertoo.

Samainen puku oli ollut Lindsay Lohanin päällä viime vuonna lehtikuvauksissa, ja vain kuukausi sitten seurapiirineito Lauren Santo Domingo oli poseerannut kuvaajille samassa mekossa New Yorkissa järjestetyssä gaalassa. Muotiasioissa tarkka Parker oli tapahtuneesta raivoissaan.

Nainen olisi toivonut, että hänelle olisi kerrottu suoraan, että pukua oli käytetty aiemmin julkisesti. Sinkkuelämää-sarjassa ja elokuvassa muoti-ikoninakin pidettyä Carrieta näyttelevän Parkerin mielestä viihdealan ja muotialan pitäisi tehdä yhteistyötä.

– Mieltymykseni pukuun ei ole muuttunut, mutta se, mitä he tekivät oli todella lyhytnäköistä. On todella epäeettistä ja masentavaa, että he antoivat käyttää samaa pukua uudestaan, Parker kommentoi tapausta.

Vaatesuunnittelijoille on erittäin hyödyllistä, jos joku Hollywoodin tähdistä haluaa pitää heidän suunnittelemiaan pukuja punaisen maton parrasvaloissa. Näyttelijät puolestaan yrittävät mielellään pukeutua iltapukuihin, joita ei ole aikaisemmin julkisuudessa nähty.