Topless-tiskijukat ovat taas täällä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

90-luvun alkupuolella Suomi kärsi laman kourissa, ja ravintolat tekivät kaikkensa saadakseen asiakkaita. Silloin tännekin rantautui topless-villitys, ja lukuisiin baareihin ja klubeihin pestattiin strippibaareista yläosattomissa työskenteleviä topless-tarjoilijoita ja jopa tiskijukkia.

Nyt topless-aika on taas rantautumassa Suomeen, kun Helsingissä Studio 51 -ravintolassa aloitetaan Club Moscow -illat. Teemailtojen musiikista vastaavat venäläiset naistiskijukat, jotka esiintyvät levytiskien takana räväköissä nahka-asuissa sekä yläosattomissa.

– Nämä illat ovat olleet Moskovassa hittejä, ja päätimme kokeilla samaa täälläkin. Joillakin saattaa olla jotain sanomista, mutta eihän se ole kiellettyä, että joku esiintyy yläosattomissa. Esiintyväthän mies-dj’tkin, ravintoloitsija Sedu Koskinen perusteli Ilta-Sanomille.