Gwyneth Paltrow: Pakotan itseni raskaaksi!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kahden lapsen äiti, Hollywood-tähti Gwyneth Paltrow, on kertonut pakottavansa itsensä vielä kolmannen kerran raskaaksi huolimatta synnytyskivuista. 35-vuotias Coldplay-laulaja Chris Martinin puoliso haluaa olla kolmen lapsen äiti.

– Minun täytyy pakottaa itseni tekemään se vielä kerran, koska tulos on sen arvoinen. Myös edesmennyt isäni kertoi minulle katuvansa elämässään vain sitä, että teki vain kaksi lasta, Gwyneth Paltrow kertoi Harper’s Bazaar -lehdelle.

Samassa haastattelussa Gwyneth Paltrow kuitenkin kertoi, että hän ja Chris harkitsevat edelleen myös adoptiota vaihtoehtona biologiselle lapselle.

– Tunnen itseni niin etuoikeutetuksi, ja että olen jollain tavalla velkaa ihmisyydelle. Meillä olisi paljon rakkautta annettavana ja tarvittavat resurssit.