Maailmanlaajuinen Talent-kilpailu haastaa Euroviisut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realityohjema Talent laajenee lähiaikoina maailmanlaajuiseksi, kun ohjelman luoja Simon Cowell kehittää ohjelmaansa. Suomessakin nähtyä kykyjenetsintäkilpailua esitetään tällä hetkellä monissa maissa kansallisina versioina. Cowell vertaa suunnitelmaansa vuosittaisiin Euroviisuihin.

– Maailmanlaajuinen show esittelee maailman parhaat kyvyt. Siitä tulee upeaa. Euroviisut eivät ole täydellinen tapahtuma, ja haluamme luoda sille kilpailijan, Simon Cowell kertoi The Sun -lehden mukaan.

– Mukaan tulee eri maista kykyjä, jotka saavat katsojat nauramaan. Kaikki eivät heistä pidä, mutta siinä onkin koko jutun ydin. Ohjelma aiheuttaa siis keskustelua ja väittelyä.

Ohjelman maailmanlaajuisen version aikataulua ei ole vielä ilmoitettu.