Britney Spears haudataan Marilynin viereen?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britney Spears käväisi viime viikonloppuna Hollywoodin Forever Cemetery -nimisellä hautausmaalla ja ilmoitti mukana olleille apulaisilleen haluavansa tulla haudatuksi kyseiselle hautausmaalle. Poppari kertoi haluavansa ehdottomasti hautapaikan tältä Hollywoodin tunnetulta hautausmaalta, joka toimii monien edesmenneiden julkkisten viimeisenä leposijana.

Aivan lähiaikoina tähti ei kuitenkaan aio haudanlepoon päästä, sillä elämänsä jälleen kuntoon saanut neito ilmoitti avustajilleen, että hänet pitää haudata kyseiselle hautausmaalle, kun hänestä aika jättää 101 vuoden iässä, Femalefirst-julkaisu kertoo.

Samaiselle hautausmaalle on haudattuna muun muassa Marilyn Monroe, jonka haudalla Spears kertoman mukaan usein vierailee. Spearsin kerrotaan olevan kiinnostunut Marilyn Monroesta ja lukevan tällä hetkellä jopa edesmenneestä tähdestä kertovaa kirjaa.