Tässä ovat Walk of Famen uudet tähdet!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodissa sijaisevalle Walk of Famelle saavat omat tähtensä ansioituneet viihdealan tähdet. Eilen Hollywoodissa paljastettiin nimilista niistä, jotka saavat ensi vuonna tämän arvostetun tunnustuksen.

Tähtensä, nimensä ja kädenjälkensä saavat elokuvakaupungin keskustaa halkovalle jalkakäytävälle muiden muassa näyttelijät Hugh Jackman, Cameron Diaz, Robert Downey Jr, Ben Kingsley sekä näyttelijäpariskunta William H. Macy ja Felicity Huffman. Artisteista kunnianosoituksen saavat latinoartisti Shakira, r&b-artisti Baby Face, The Village People ja Rush-yhtye.

Tähdistä vastaava komitea hyväksyi 25 hakemusta tähtiensaajiksi. Tähden saaminen edellyttää näyttelijöiltä ja artisteilta vielä läsnäoloa tähden julkistamistilaisuudessa sekä tähden suojelemisesta koituvaa 25.000 dollarin kulukorvausta.