Narnian tarinat : Prinssi Kaspian aloitti näyttävästi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Disneyn kesän suurin elokuvasatsaus Narnian tarinat : Prinssi Kaspian on aloittanut valkokankaalla massiivisen Lontoossa järjestetyn ensi-illan saattelemana.

Britannian kaikkien aikojen näyttävimpään ensi-iltaan oli tuotu massiivisten lavasteiden ja elokuvan tähtien lisäksi myös joukko elokuvan telmarilaisia sotureita hevosineen. Tapahtumaa ja tähtiä oli saapunut ihastelemaan yli kymmenentuhatta fania.

Lapsille ja nuorille suunnatusta fantasiaelokuvasta odotetaan kesän suurinta hittiä elokuvateattereissa siitäkin huolimatta, että tarina on kirjoitettu jo 50 vuotta sitten ja elokuvan tähtinä nähdään kansainvälisesti vielä lähes tuntemattomia nimiä. Elokuvan tähdistä Ben Barnes ei kuitenkaan pysy tuntemattomana kovin pitkään, sillä tumma komistus sulattaa naisten sydämiä jo nyt.

C.S. Lewisin kirjoittama ja Andrew Adamsonin ohjaama Prinssi Kaspian on toinen osa Narnian tarinat -elokuvasarjasta. Ensimmäinen osa Velho ja leijona nähtiin joulukuussa 2005 ja se sai valtavan suosion myös kansainvälisesti tuottaen yli 500 miljoonaa euroa.

Narnian tarinat : Prinssi Kaspian saa Suomen ensi-iltansa 2. heinäkuuta 2008.