Teinitähti Vanessa Hudgens hehkeänä, katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin itse ottamiensa alastonkuvien takia varsinaiseen julkisuusmylläkkään joutunut teinitähti Vanessa Hudgens julkaisi tämän viikon tiistaina toisen albuminsa laulajana.

Vanessan uusi levy on nimeltään Identified. Laulajanurastaan huolimatta näytteleminen pysyy vielä Hudgensin päätyönä. Disneyn suosittujen High School Musical -elokuvien myötä tähdeksi noussut 19-vuotias Vanessa Hudgens kuvaa parhaillaan sarjan kolmatta elokuvaa, jonka on määrä saada ensi-iltansa vielä tämän vuoden aikana.

Alastonkuvista syntynyt kohu on jo historiaa, ja nuori tähti on nyt ikuistettu elokuvan kuvauspaikalla hehkeänä tummansiniseen mekkoon pukeutuneena. Katso tuoreet kuvat Vanessasta tästä! Viihdelehti Stara tapasi Vanessan äskettäin Lontoossa. Lue haastattelu tästä!