Lauri Tähkä: Vähän kuin paskahuussiin menis

Viihdeuutiset · Stara.fi

Stara tapasi Tammerfest-tapahtuman tiimellyksessä tämän hetken kiireisimmän suomalaisyhtyeen keulahahmon Lauri Tähkän. Backstagella hän kertoi muiden muassa yhtyeen hyvästä ryhmähengestä ja kiertue-elämästä sekä paljastaa mitä bändin keikkabussissa tapahtuu pitkillä keikkamatkoilla.

Kuuden viikon kiertueella parhaillaan oleva tähtiartisti viettää koko kesän siis keikkabussissa, hotelleissa ja takahuoneissa. Pitkän päälle hotellielämä alkaa kuitenkin maistua puulle.

– Olen itse kyllästynyt kauheesti tuohon hotellielämään, enkä mä oikein pidä siitä. En mä nauti hotellielämästä. Jos sitä 150 yötä vuodessa suurin piirtein yöpyy hotelleissa, niin se on vähän kuin paskahuussiin menis. Tärkeintä että siellä on virtaava vesi ja puhtaat lakanat. Ei me oikein muuta vaadita, Tähkä kertoi Staralle.

Backstage-sanalla on hieno kaiku, mutta tänä kesänä kuusi viikkoa takahuoneita kiertävän Tähkän mukaan glamour on usein kaukana todellisuudesta.

– Kyllä näillä Suomen ykkösfestareilla, joihin tämäkin Tammerfest lukeutuu, arkiset asiat kuten bajamaja ja pöytä ovat soittajalle juhlaa. Ei täällä tarvi olla mitään hässäkkää.

– Ei täällä mitään kultaa ja timantteja ole. Jos joku kaipaa sitä niin sen pitää lähteä Amerikkaan. Ei Suomessa eletä niin. Mukulakivet ovat meidän mattona. Sellainen hyvä järjellinen käytös henkilökunnalta niin se on aika juhlaa. Ja kupillinen kahvia ja vettä.

Katso haastattelu videona Staran NettiTV:stä tästä!