Johanna Tukiaisesta tehdään rajua pilaa nettikuvilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Palstamillimetrien perusteella valtakunnan kiinnostavimpiin julkkiksiin tällä hetkellä lukeutuva Johanna Tukiainen on puhunut julkisuudessa höpöhöpöjä milloin tuntemistaan superjulkkiksista ja milloin ylioppilastodistuksestaan.

Muiden muassa tekstiviesteistään ja lesbokuvistaan tunnettu Johanna Tukiainen on nyt päässyt itse lukuisten pilakuvien kohteeksi. Humalassa Dolls-tanssiryhmänsä keikan viime viikonloppuna väliin jättänyt Tukiainen nähdään kymmenissä muokatuissa kuvissa muiden muassa valaana, mäkihyppääjänä, lypsäjänä, merirosvona ja linnanneitona.

Useimmissa muokkauksissa on käytetty pohjana kuvaa, joka on ilmeisesti alunperin julkaistu MTV3:n verkkosivustolla. Alkuperäinen kuva löytyy tästä. Muokattuja kuvia on julkaistu lukuisilla verkkosivuilla sekä blogeissa.

Pahoittelemme tästä artikkelista aiemmin linkattujen kuvien mahdollisesti aiheuttamaa mielipahaa. Kuvat löytyvät edelleen kyseisiltä verkkosivustoilta, mutta suorat linkit on nyt poistettu.