Mariah Carey vilautti vesileikkien tiimellyksessä, katso kuva!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Mariah Carey on viettänyt vauhdikasta vapaapäivää vesillä sillä seurauksella, että hän tuli samalla paljastaneeksi toisen rintansa.

Supertähti nautti olostaan luksusjahdilla ja piipahti välillä myös uimassa, mutta vedestä noustessaan tähden mustan uima-asun yläosa pääsi lipsahtamaan liian alan paljastaen tähden vasemman rinnan. Muutenkin tähden uima-asun peittävyydessä oli hieman toivomisen varaa, mutta aluksen miehistö lienee ollut siihen vain tyytyväinen. Katso kuvat tästä!

Mariah Carey on uuden albuminsa myötä ollut kuluneen kesän aikana muutenkin tavallista enemmän paparazzikuvissa. Taannoin saimme ihailla hänen rantamuotiaan myös näissä ja näissä kuvissa. Uutta levyään supertähti juhlisti viime keväänä ostamalla uuden luksusasunnon.

Uusimmat