Anna Kournikova kuumissa bikinikuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tennistähtenä aikoinaan tunnetuksi tullut Anna Kournikova on aktiiviuransa jälkeen keskittynyt pääasiassa paistattelemaan poikaystävänsä poptähti Enrique Iglesiaksen kainalossa. Siitä huolimatta neitokainen ehtii silloin tällöin poseeraamaan myös lehtikuvissa.

Nyt Anna Kournikova nähdään Maxim-lehden kannessa ja sisäsivuille superkuumissa kuvissa. Maailman seksikkäimmäksi urheilijaksi taannoin äänestetty tennistähti näyttää, ettei nimitystä ole suotu hänelle turhaan.

Lehdessä hänet nähdään poseeraamassa erilaisissa bikineissä muiden muassa rannalla ja puistopolulla sekä huvijahdin kannella. Katso kuvat tästä! Kaunotar on toki poseerannut bikineissä ennenkin, mistä todisteita löytyy esimerkiksi tästä ja tästä.

Taannoin viihdemaailmassa huhuttiin Annan ja Enriquen välirikosta, mutta latinohurmuri kertoi Staran haastattelussa, että pariskunta on edelleen yhdessä. Lue Enrique Igleasiaksen haastattelu tästä!

Uusimmat