Negative suuntaa klubikiertueelle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tamperelainen Negative-yhtye julkaisi toukokuussa Karma Killer albumin, joka viihtyi Suomen virallisella albumilistalla kahdeksan viikkoa. Festivaalien lauteilla kuluneen kesän viettäneen yhtyeen syksy jatkuu kiireisenä.

Luvassa on kotimaassa tapahtuva klubikiertue, jonka myötä Negativea on mahdollisuus kuulla pitkästä aikaa myös intiimimmissä tiloissa. Osalla Negativen Suomen kiertueen keikoista lämmittelijänä toimii The Winyls, jonka toinen albumi Honey & Lime julkaistiin keväällä.

Kotimaasta Negative suuntaa loppuvuodeksi kansainvälisille areenoille. Edessä on 17 maata käsittävä kiertue. Ennen kiertueen alkua Negativen Karma Killer näkee päivänvalon muuallakin Euroopassa. Levy tullaan julkaisemaan elo-syyskuussa Kroatiassa, Saksassa, Itavallassa, Sveitsissä, Belgiassa, Irlannissa, Tsekeissä, Puolassa, Alankomaissa, Portugalissa, Ranskassa, Kreikassa, Espanjassa ja Italiassa.

– Upeaa päästä esiintymään jättiareenoilta Suomen klubeille. Syksyä kohti mennessä yleisö saa iloita hienoista kappaleista, sanoinkuvaamattomasta tunnelmasta ja ennennäkemättömastä valoshowsta – sisätiloissa! Toivotamme teidät kaikki lämpimästi tervetulleiksi, yhtyeen keulahahmo Jonne Aaron kertoo.

– Käymme loppuvuodesta myös ulkomaita kiertämässä, mutta palaamme jouluksi kotiin ja teemme pari vetoa tuolloin myös täällä. Matka Tätä vartenhan me olemme aikanamme Negativen perustaneet ja tätä kohti olemme bändin toiminnalla pyrkineet. Nyt näytämme kaikille kaikkialla, mitä meillä on antaa. Elämme parhaillaan unelmaamme.

Keikat:

22.8. Helsinki, Tavastia

23.8. Hämeenlinna, LinnanJuhlat

29.8. Helsinki, MTV3 MAX Stage

5.9. Turku, NRJ in the Park

10.9. Helsinki, Elämä lapselle konsertti

13.9. Kaarina, Hovirinnan koulu

19.9. Jyväskylä, Lutakko

20.9. Kuopio, Työnkulma

10.10. Seinäjoki, Rytmikorjaamo

11.10. Mäntsälä, Kuuma Konsertti (Seurojentalo)

12.10. Tampere, Pakkahuone

17.10. Kotka, Amarillo

18.10. Imatra, Woodoo

24.10. Helsinki, Nosturi