Taikuri David Blaine tekee surmansukelluksen!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taikuri David Blaine on tullut tutuksi toinen toistaan hulluimmista tempauksistaan. Taannoin hän vietti vedellä täytetyssä lasipallossa seitsemän vuorokautta. Blainen iho alkoi kuoritua jo viiden päivän jälkeen, mutta hän selvityi loppuun saakka, vaikka joutuikin välittömästi sairaalahoitoon.

Nyt David Blaine aikoo ihmetyttää maailmaa tekemällä surmansukellukseksi nimetyn tempun. Siinä hänen on määrä roikkua kolmen vuorokauden ajan ohuen vaijerin varassa New Yorkin Keskuspuistossa sijaitsevan Wollman Rink -luistelualueen yläpuolella. Tempaus on määrä suorittaa jo 24. syyskuuta ja se nähdään Yhdysvalloissa ABC-televisiokanavalla, USA Today uutisoi.

David Blaine on New Yorkissa syntynyt 35 vuotias taikuri ja ennätystenrikkoja. Puertoricolais-venäläiset taustat omaava supertähti tuli maailmanlaajuisesti tunnetuksi vuonna 1999, kun hänet haudattiin elävältä viikon ajaksi. Sittemmin hän on viettänyt lähes 64 tuntia jääkuutiossa, seisonut 35 tuntia korkean tolpan päässä ja asunut 44 päivää muovikuutiossa ilman ruokaa.

Uusimmat