Megan Fox paljastavassa asussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Megan Fox tähdittää pian Transformers-elokuvan jatko-osan lisäksi myös How To Lose Friends And Alienate People -leffaa. Viime viikolla internetiin levisi elokuvasta peräisin olevia kuvia ja video, joissa kaunotar poseerasi märässä iltapuvussa.

Nyt elokuvasta on julkaistu lisää kuumia kuvia, joissa maailman seksikkäimmäksi naiseksi taannoin äänestetty Megan Fox poseeraa muiden muassa mustissa rintaliiveissä ja muutenkin varsin paljastavassa asussa. Katso kuvat tästä!

Äskettäin Megan Fox paljasti olleensa nuorempana lesbosuhteessa naispuolisen stripparin kanssa. Siitä huolimatta Fox ei miellä itseään lesboksi tai edes bi-seksuaaliksi, sillä vetovoiman tunteminen molempia sukupuolia kohtaan on hänestä täysin luonnollista.