Teinitähti Miley Cyrusin suhteesta lapsiseksikohu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuosittu näyttelijä-poppari Miley Cyrus on valtaisasta menestyksestään huolimatta vasta 15-vuotias teinityttö. Maailman eniten ansaitseva teini seurustelee kuitenkin häntä 5 vuotta vanhemman miehen kanssa, mikä on nostanut Yhdysvalloissa kohun.

Miley ja hänen 20-vuotias poikaystävä Justin Gaston ovat Mileyn tiedottajan mukaan tosin vain hyviä ystäviä, eikä heillä ei ole ainakaan virallisesti minkäänlaista intiimiä suhdetta. Miley on aiemmin ilmoittanut myös pitäytyvänsä esiaviollisesta seksistä, ja Gastonin kohdalla päätös onkin paikallaan, sillä Kalifornian lain mukaan sellainen tekisi poikaystävästä lapseensekaantujan.

Laki ei kuitenkaan kiellä 15- ja 20-vuotiaita seurustelemasta keskenään, mutta lakia rikotaan, mikäli suhde kehittyy pidemmälle. Mileyn aiemmin itsestään ottamat ja verkkoon myöhemmin vuodetut seksikkäät poseerauskuvat ovat kuitenkin horjuttaneet fanien luottamusta teinipopparin neitsyyslupaukseen. Niinpä parin seurustelu onkin nostanut Yhdysvalloissa kohun mahdollisesta lapsiseksistä.

Asiasta uutisoineen TMZ-julkaisun mukaan Gaston voisi saada jopa kolmen vuoden vankeustuomion, mikäli harrastaisi seksiä Cyrusin kanssa ja syyttäjä nostaisi asiasta syytteen oikeudessa. Yleensä vastaavista tapauksista on kuitenkin annettu julkaisun mukaan vain ehdollisia vankeustuomioita.