Hollywood-kaunotar Amy Smart alastonkuvissa, katso!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Amy Smart paljasteli taannoin Crank 2 -elokuvan kuvauksissa, kun hänen paitansa paljasti näyttelijän rinnat. Samassa elokuvassa Smart näyttelee myös yläosattomissa vain teipinpalat rintojensa peittona.

Nyt Amy Smart nähdään valkokankaalla elokuvassa Mirrors, jossa hän esiintyy myös alastomana. Kyseisessä kohtauksessa Amyn roolihahmo riisuu vaatteensa ja nousee kylpyammeeseen. Kyseinen kohtaus löytyy nyt verkosta sekä valokuvina että videona tältä sivulta. Mirrors-jännityselokuva saa Suomen ensi-iltansa 28. marraskuuta. Leffan pääosassa nähdään Kiefer Sutherland.

32-vuotias amerikkalainen näyttelijä-malli Amy Smart on näytellyt 16-vuotiaasta saakka. Hän on tehnyt myös menestyksekkästä mallinuraa Italiassa ja Ranskassa. Valkokankaalla hänen läpimurtoroolinsa oli vuonna 1997 ensi-iltansa saanut Starship Troopers. Sittemmin hänet on nähty muiden muassa elokuvissa Starship Troopers, Road Trip, Starsky & Hutch ja Crank. Siviilissä Amy on kihloissa näyttelijä Branden Williamsin kanssa. Pariskunta on seurustellut jo 13 vuoden ajan.