Janet Jackson edelleen sairas – lisää keikkoja peruttu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sairaalaan muutamaa tuntia ennen Montrealin keikkaansa kiidätetty poptähti Janet Jackson on peruuttanut lisää konserttejaan. Suoraan soundcheckistä hoitoon joutunut tähti pääsi sairaalasta jo muutaman tunnin kuluttua, mutta on edelleen toipumassa.

Heti sairaalareissun jälkeen peruttiin kaksi keikkaa Bostonissa ja Philadelphiassa, mutta nyt on ilmoitettu kolmen muunkin keikan peruuntumisesta Greensborossa, Atlantassa ja Fort Lauderdalessa.

Lauantaiksi kaavailtu Greensboron keikka peruttiin vain muutamaa tuntia ennen sen aiottua alkamista, kun lääkäri totesi Janetin olevan vieläkin liian huonossa kunnossa. Kaupungissa luvattiin järjestää pian korvaava keikka. Kyseessä on Janet Jacksonin ensimmäinen Pohjois-Amerikan kiertue seitsemään vuoteen.

Janetin sairauden syytä ei ole vielä kerrottu julkisuuteen.