Mikä povi, Christina Aguilera!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Christina Aguilera on parhaillaan vierailemassa Britanniassa, jossa hänet on kuvattu äärimmäisen uhkeassa kunnossa. Äskettäin esikoisensa synnyttänyt tuore äiti on kertonut pitävänsä itsekin merkittävästi suurentuneesta povestaan.

Lontoossa vieraileva Christina Aguilera esiintyi Royal Albert Hallissa järjestetyssä hyväntekeväisyystapahtumassa, mutta matkalla maineikkaasta Dorchester-hotellista keikkapaikalle Lontoon perinteiset sateet olivat kastella supertähden. Ovimies ehti kuitenkin viime hetkellä hätiin suuren sateenvarjonsa kanssa.

Christina oli pukeutunut varsin räväkkään ja tiukkaan paitaan, joka oli italialaisen muotisuunnittelija Emilio Puccin mallistoa, sekä mustiin nahkahousuihin ja violetteihin korkokenkiin. Katso kuvat uhkeasta ja värikkäästä popparista tästä!