Supermalli Naomi Campbell yläosattomissa, katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu supermalli Naomi Campbell on viime kuukausina ollut otsikoissa pääasiassa erilaisten sekoilujensa ja oikeusjuttujensa tiimoilta. Nyt diiva on päässyt jälleen myös töihin ja tuloksena on tyylikkäitä mustavalkoisia poseerauksia.

Kuvissa Naomi Campbell nähdään sm-henkisissä asusteissa sekä perinteisissä alusasuissa. Suurimmassa osassa kuvia supermalli poseeraa lisäksi yläosattomissa. Katso kuvat tästä!

Naomi Campbell aiheutti hämminkiä viime kesänä muiden muassa Nelson Mandelan 90-vuotisjuhlissa, joissa hänen osanottonsa oli viimeiseen saakka vaakalaudalla pidätyksen takia. Alunperin hänen oli määrä toimia illan juontajana, mutta hänet poistettiin esiintyjälistalta ja päästettiin juhliin vain vieraana.