Hui, Mihin jäi Britney Spearsin sheiveri, katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears on vuosien varrella esitellyt muutamankin kerran intiimejä ruumiinosiaan paparazzien kameroille. Julkisuuteen päätyneistä kuvista on voitu vetää johtopäätös, että supertähti ei juurikaan pidä karvoituksesta.

Nyt Britney Spears on kuitenkin kuvattu shoppailemassa valkoiseen hihattomaan toppiin sonnustautuneena. Kuvaajat kohdatessaan neitokainen nosti jostain syystä suuren valkoisen käsilaukkunsa ilmaan paljastaen samalla kainalonsa.

Kuvien perusteella Britney ei ole ajellut kainalokarvojaan hetkeen. Katso kuvat tästä!

Työrintamalla Britneyllä menee parhaillaan lujaa, sillä hänen uusi Womanizersinglensä on saanut erittäin hyvin radiosoittoa ympäri maailmaa. Hänen seuraava albuminsa Circus julkaistaan 2. joulukuuta.