Hollywood-tähden perhe tapettiin ja veljenpoika siepattiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

American Idol -kilpailusta vuonna 2004 tunnetuksi tullut ja sittemmin menestyksekkäästi elokuvauralle siirtynyt Jennifer Hudson on joutunut karmean rikoksen uhriksi, kun hänen äitinsä ja veljensä surmattiin ja veljenpoika ilmeisesti siepattiin.

Hudsonin äiti Darnell Donerson ja veli Jason Hudson on löydetty perheen Chicagon kodista ammuttuina. Poliisin mukaan veljen seitsemänvuotias poika Julian King on kateissa ja poliisi epäilee, että poika on siepattu. Jennifer oli tapahtumahetkellä Floridassa, mutta on nyt lentänyt Chicagoon.

Talosta ei löytynyt murtojälkiä ja poliisi mukaan tekijä voikin löytyä perheestä tai lähipiiristä. Poliisi on tähän mennessä kuulustellut Jenniferin lähisukulaista William Balfouria, mutta häntä ei ole asetettu syytteeseen.

Jennifer Hudson on näytellyt urallaan muiden muassa Dreamgirls ja Sinkkuelämää -elokuvissa. Äskettäin hänet palkittiin parhaan naissivuosan Oscar-pystillä elokuvasta Dreamgirls.