Lordin Conan O’Brien -jakson esitysaika selvisi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen rockyhtye Lordi on tänä syksynä tekemässä uraa Yhdysvalloissa. Euroviisut taannoin voittanut hirviöyhtye on nyt saanut varsin nimekkään tukijan, kun yhtye pääsee esiintymään Conan O’Brienin suosittuun keskusteluohjelmaan.

Keskiviikkona uuden Deadache-albuminsa julkaisevan yhtyeen vierailu kuvataan ensi viikolla NBC-studioilla New Yorkissa ja ohjelma esitetään Yhdysvalloissa vielä samana iltana. Kyseinen jakso nähdään luonnollisesti myös Suomessa, vaikkakaan ei aivan suorana. Sub esittää nimittäin jakson 11. marraskuuta puolilta öin.

Lordi-yhtyeen Pohjois-Amerikan kiertue käynnistyy kyseisen vierailun merkeissä. New Yorkista yhtye suuntaa turneen ensimmäiselle keikalle Texasiin, josta matka jatkuu Hollywoodiin. Yhdentoista keikan kiertue päättyy New Yorkiin 24. marraskuuta. Euroopassa Lordi kiertää seuraavan kerran ensi vuoden alussa.