Britney Spears ei saa vieläkään omaisuuttaan itselleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoisten sekoilujensa takia vieroitushoitoon sekä sairaalan psyykkiselle osastolle joutunut Britney Spears menetti jättiomaisuutensa hallinnan Jamie-isälleen. Oikeus määräsi tuolloin isän popparin tilapäiseksi huoltajaksi.

Britney Spears on viime aikoina osoittanut selviä merkkejä siitä, että hän on saanut elämänsä taas raiteilleen, mutta ilmeisesti tuomioistuin ei ollut asiasta saamaa mieltä, sillä nyt tilapäinen huoltajuus on määrätty pysyväksi, Fox News uutisoi. Näin ollen poppari ei pääse nauttimaan täysillä myöskään 2. joulukuuta julkaistavan uuden Circus-albumin tuotoista.

Järjestely voidaan kumota myöhemmin vain siinä tapauksessa, että Britney osoittaa kykenevänsä hallitsemaan omaisuuttaan itse. Siihen saakka isä hallitsee miljoonaomaisuutta, taloja ja käytännössä koko Britney elämää ja päätöksiä.