Teinipoppari ihastui Transformers-tähteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa kovalla tohinalla tuloaan tekevä teinipoppari Selena Gomez pyrkii seuraamaan urallaan Miley Cyrusin jalanjälkiä olemalla samaan aikaan sekä poptähti että näyttelijä.

16-vuotias neitokainen tähdittää laulu-uransa lisäksi myös Disneyn Wizards of Waverly Place -sarjaa ja haluaisi nyt päästä näyttelemään myös valkokankaalle. Hän on innoissaan uuden High School Musical 3 -elokuvan menestyksestä ja toivoo Disneyn tekevän myös hänen sarjastaan elokuvaversion, MTV News uutisoi.

Tosielämässä Jonas Brothers -yhtyeen Nick Jonasin kanssa seurusteleva poppari-näyttelijä tapaa sarjassaan ensimmäisen poikaystävänsä. Mikäli Selena saisi itse valita haluamansa näyttelijän kyseiseen rooliin, olisi valinta selvä. Hän on nimittäin ihastunut tulisesti Transformers-elokuvan miestähteen Shia LaBeoufiin.

– Olen anonut häntä siihen rooliin, mutta se ei tule tapahtumaan. Tiedän olevani hieman nörtti. Shia, tulethan ohjelmaani! Selena Gomez toivoi haastattelun välityksellä.