BB-Mia nakuilee lehdessä – kaatoi verkkosivuston

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -kisasta tutun Mia ”BB-Mia” Leviö poseeraa pian alastomana Hymy-lehden sivuilla. Nyt yksi kuvista on julkaistu myös lehden verkkosivustolla. Suomalaiset innostuivat kuitenkin kuvasta niin, että verkkosivusto kaatui.

Kyse ei ole mistään kovin ronskeista paljastuskuvista, vaan ennemminkin musiikkiin liittyvistä poseerauskuvista. Mian kuva löytyy verkosta tästä, kunhan sivusto saadaan taas toimintaan. Kyseessä on siis yksi mustavalkoinen valokuva, jossa Mia peittää lantion seutunsa sähkökitaralla. Kuviin liittyvässä artikkelissa Mia kertoo päässeensä erään yhtyeen laulajaksi.

BB-Mia oli mukana kuluvan tuotantokauden Big Brotherissa alusta saakka ja hänet häädettiin talosta 29. syyskuuta. Talossa ollessaan Mia myönsi harrastaneensa seksiä naisen kanssa täyttäessään 18 vuotta. Hän harrasti saman naisen kanssa seksiä useita kertoja myöhemminkin muiden muassa Provinssirockissa ja ravintolan vessassa.