Simon Cowell kohtaa viimein Britney Spearsin!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pelätty American Idol ja X-Factor -tuomari Simon Cowell on viime aikoina moneen otteeseen julkisesti suominut poptähti Britney Spearsia. Cowell on syyttänyt Spearsia muiden muassa juonittelusta ja median manipuloinnista.

– Kaikki luulevat, että hän on saanut hermoromahduksen. Viimeisimpien tempaustensa perusteella hän vie kuitenkin mediaa kuin pässiä narussa ja pitää itsellään täydellisen kontrollin, Cowell kertoi taannoin PageSix-julkaisulle.

Nyt supertähdet ovat viimein kohtaamassa toisensa muuallakin kuin lehtien palstoilla. Uuden Circus-albuminsa syntymäpäivänään 2. joulukuuta julkaiseva Britney Spears on nimittäin kiinnitetty vierailemaan Cowellin isännöimään X-Factor -ohjelmaan, Daily Mail kertoi.

Britney esittää ohjelmassa levynsä ensimmäisen singlelohkaisun Womanizer. Samalla vierailua kovasti odottavan Idol-tuomarin lausunnot ovat pehmenneet huomattavasti aikaisemmista.

– Olen innoissani vierailusta, sillä hän on saanut uransa raiteilleen ja hänen uusi levynsä on mainio. Hän on palannut synkästä paikasta ja on loistava artisti, Cowell asetteli sanojaan lehdessä.