Yllättävä läpimurto Hudsonin perheen murhatutkimuksissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Oscar-voittaja ja American Idol -tähti Jennifer Hudson elää parhaillaan synkkiä aikoja, sillä hänen äitinsä, veljensä ja siskonpoikansa murhattiin äskettäin. Murhista on ollut alusta saakka epäiltynä perheenjäsen William Balfour.

Nopeasti tapahtuneen jälkeen pidätetty Balfour ei ole kuitenkaan tunnustanut surmatöitä ja loppuviikosta poliisi ilmoitti, että mies voisi päästä jopa vapaaksi tutkinnan ajaksi. Nyt Chicago Trubune -lehti on kuitenkin kertonut, että Balfour on paljastanut surmatyöt tyttöystävälleen. Poliisin pidättämä tyttöystävä on lehden mukaan kertonut tunnustuksesta poliisille.

Tyttöystävä ei siis antanut miehelle alibia surmatöiden ajaksi vaan myönsi miehen liittyvän surmatöihin. Naisen mukaan Balfour ei kuitenkaan surmannut siskonpoikaa, joka löydettiin myöhemmin ammuttuna perheen tila-autosta. Balfour on Jennifer Hudsonin siskon mies, mutta pari on eronnut.