Mel B uhkeana bikineissä, katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Spice Girls -yhtyeestä menestyksekkäälle julkkisuralle päätynyt Melanie ”Mel B” Brown on ollut viime aikoina tuttu näky vähissä vaatteissa ja bikineissä. Erään tunnetun bikinivalmistajan malliksi ryhtynyt entinen poppari viihtyy työasussaan myös vapaa-ajallaan.

Yhdysvaltojen tanssii tähtien kanssa -kommentaattorinakin tunnetuksi tullut supertähti on tällä kertaa ikuistettu Egyptissä, jossa hän oli viettämässä romanttista lomaa yhdessä miehensä kanssa. Paparazzikuvissa Scary Spice nauttii olostaan valkoisiin bikineihin sonnustantuneena. Katso kuvat tästä!

Viime kuussa Mel B sai jonkinlaisen kohtauksen, kun hän menetti tilapäisesti näkönsä kesken MOBO-musiikkigaalan juontotehtävien harjoituksissa. Sairaalaan kiidätetyn julkkiksen näön huomattiin huonontuneen nopeasti, joten hänelle määrättiin silmälasit.