Pelkokerroin tekee ensi kaudella homojakson

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viimeisen kymmenen vuoden aikana on saatu huomata, kuinka yksi trendi on noussut muita selvemmin esiin erityisesti televisiomaailmassa. Realityohjelmien myötä televisiossa on nimittäin alkanut näkyä selvästi aikaisempaa enemmän seksuaalisten vähemmistöjen edustajia.

Monet ohjelmaformaatit suosivat homoseksuaaleja, ja on yleisesti tiedossa, että ohjelmilla on myös niin sanottu ”homokiintiö”. Pian myös Pelkokerroin-ohjelma liittyy tähän joukkoon, sillä ohjelmasta on Iltalehden mukaan tulossa homojakso.

– Kyllä, gay-jakso tulee. Emme sen kummemmin kerro keitä siihen osallistuu, mutta mukana on varmasti sekä miehiä että naisia, Nelosen tiedotuspäällikkö Paula Rintamaa kertoi.

Pelkokerroin esittää tulevalla tuotantokaudellaan kuitenkin myös muita teemajaksoja. Pelkokerroin-ohjelman Suomen versiossa nähtiin äskettäin kisaamassa muiden muassa Martina Aitolehti, Noora Hautakangas, Heikki Paasonen, Jimi Pääkallo ja Sini Laisma. Heistä Pääkallo ja Laisma joutuivat kuvauksissa käärmeiden puremiksi.

– Käärmeet pelottivat kyllä siinä vaiheessa kun ne kiemurtelivat pään ja kasvojen kohdalla. Käärmeen puraisu ohimossa tuntui ja silloin taisinkin muutaman ärräpään huutaa ja pyysin poistamaan käärmeen kasvoiltani. Yllätyin katsoessani jaksoa tv:stä, että siitä vuosi niin paljon verta, Sini Laisma kertoi tuolloin Staralle.

Seuraavaa tuotantokautta kuvataan jo tammikuussa Argentiinassa.