Michelle Rodriguez bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisille lähinnä suositusta Lost-televisiosarjasta tutuksi tullut näyttelijätär Michelle Rodriguez nähdään nyt kuvakoosteessa harvinaiseen tapaan bikineihin sonnustautuneena.

Lesboksi uskottu Rodriguez on yleensä nähty varsin maskuliinisissa asuissa, mutta nyt hänellä on yllään bikinien musta yläosa ja keltainen alaosa. Kuvat eivät ole kovin tuoreita, sillä ne on ikuistettu jo pari vuotta sitten St. Tropezissa Ranskan Rivieralla. Katso kuvat tästä!

Michelle Rodriguez on ollut viime aikoina otsikoissa myös kahden vankilareissunsa ja hotellissa sattuneen riehumisensa tiimoilta. Neitokainen on istunut kiven sisässä rattijuopumuksesta ja ehdonalaisen rikkomisesta.

Lost -tähti ei ole itse myöntänyt olevansa lesbo, mutta pari vuotta sitten lukuisat mediat uutisoivat Kristianna Lokenin ja Rodriguezin seurustelevan keskenään. Loken tunnetaan lisäksi avoimen biseksuaalina. Rodriguez itse ilmoitti tuolloin olevansa pihkassa Colin Farrelliin.