”Max Payne on niin huono että haluat ampua itsesi”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiseen peliin perustuva toimintaelokuva Max Payne on saanut varsin ristiriitaisia arvosteluja ympäri maailmaa. Useimmiten elokuva on rankattu genrensä keskikastiin, mutta aina pisteet eivät ole riittäneet sinne saakka.

Merkittävän levikin omaava brittilehdi Daily Mail runttaa Max Paynen nyt kunnon taklauksella laitaan, kun lehden kriitikko Chris Tookey vuodattaa leffasta oman mielipiteensä. Hänen mukaansa elokuvasta saatavaa turhautumista ei voi purkaa mitenkään, kun oikeassa pelissä sitä voi sentään purkaa ampumalla.

– Kun katsot näin huonoa elokuvaa, haluat ampua itsesi, kriitikko sivaltaa.

Elokuvan päätähti Mark Wahlberg saa kehuja sivuroolistaan elokuvassa The Departed, mutta Max Payne -elokuvan päärooliin hänen karismansa ei riitä. Tookeyn mukaan Wahlberg on kostoa hakevana poliisina aivan liian ilmeetön.