Kanye West tappeli kuvaajan kanssa – joutui putkaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu hiphop-tähti Kanye West on jälleen joutunut kahnaukseen poliisin kanssa. Äkkipikaisena tappelupukarina itseään alati tunnetuksi tekevä supertähti joutui tällä kertaa käsirysyyn kuvaajan kanssa Britanniassa.

Varhain perjantaiaamuna sattuneen kahakan tapahtumapaikana oli Newcastlessa sijaitseva Tup Tup Palace -klubi, jonne Kanye oli tullut Metro Radio Arenalla tekemänsä konsertin jatkojuhliin. Supertähti pidätettiin, mutta syytettä ei ole ainakaan tällä tietoa luvassa, Evening Chronicle -lehti uutisoi.

Viimeksi syyskuussa Kanye hyökkäsi managerinsa kanssa valokuvaajan kimppuun Los Angelesin kansainvälisellä lentokentällä. Parivaljakko rikkoi kuvaajan 10.000 dollarin arvoisen kameran. Silloinkin Kanye pidätettiin ja vapautettiin 20.000 dollarin takuita vastaan.

Kanye West on parhaillaan Glow In The Dark -kiertueellaan.