Christina Aguileran muodot katosivat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pop-tähti Christina Aguilerasta on viime aikoina kohistu lähinnä naisen uhkean rintavarustuksen vuoksi. Vielä viime kuussa nainen esitteli ylpeänä valtavan kokoista poveaan erittäin avokaulaisessa asussa. Nyt tähden rintavarustus on kuitenkin yllättäen latistunut huomattavasti.

Aguilera kuvattiin torstaina avokaulaisessa mekossa, mutta tähden povi oli kutistunut varsin vaatimattomaksi. Muutos naisen kuukauden takaiseen olemukseen on valtava. Aikaisemmin tänä vuonna esikoisensa synnyttäneen Aguileran etumuksen pienentyminen johtuu kuitenkin varsin luonnollisista syistä.

10 kuukautisen Max Liron -pojan äiti on todennäköisesti menettänyt massaa rinnoistaan imetyksen lopettamisen myötä, Daily Mail -julkaisu arvelee. Tähden rintavarustuksen muutosta voi käydä vilkaisemassa täältä!