Ville Valo vedätti selibaattipuheillaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimaisen HIM-yhtyeen keulahahmon uutisoitiin taannoin eläneen yli vuoden ajan selibaatissa erottuaan kihlatustaan Jonna Nygrenistä vuoden 2007 keväällä. Nyt Valo myöntää, että koko juttu oli vain vitsi.

– Se oli ihan höpöhöpöä, pelkkä vitsi. Jostain tarina sai alkunsa, Ville Valo myönsi Ilta-Sanomille.

Selibaatin lisäksi ensi viikolla 32-vuotta täyttävä rokkari kertoi olevansa myös viinalakossa. Tämä osuus tarinasta pitää hänen mukaansa kuitenkin paikkansa. Valo kertoo, ettei hänen maksansa ei enää kestäisi alituista viinanjuontia. Lopulta lääkärit saivat miehen lopettamaan ylettömän juomisen.

– Olisi paljon kivempaa nollata aivot kerran viikossa. En pystynyt siihen, vaan piti vetää koko ajan. Lääkärit sanoivat, ettei kannata. Tajusin, että syvässä sisimmässäni musiikki on itselleni tärkeämpää kuin tuoppi, Valo perusteli viinalakkoaan Ilta-Sanomille viime vuonna.

Parhaillaan HIM-yhtye työstää uutta albumiaan.

– Mä teen koko ajan uusia kappaleita. Sillähän se leipä pöytään tulee, ei niin, että sitä tekisi rahasta tai leivän tarpeesta, mutta mä tykkään kappaleiden tekemisestä. Samalla, kun soittaa akustista kitaraa ja lauleskelee jotain diibadaabaa, niin se on irtiotto arjesta. Mä tykkään siitä ja se tulee luonnostaan, se on mulle vähän kuin lenkillä kävisi, Ville Valo kertoi äskettäin Staralle. antamassaan haastattelussa.

Lue Ville Valon haastattelu kokonaisuudessaan tästä.