Wrestling-tähti Hulk Hogan myi tavaramerkkinsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuin showpainija Hulk Hogan, oikealta nimeltään Terry Bollea, käy parhaillaan katkeraa riitaa avioeronsa tiimoilta entisen vaimonsa Linda Bollean kanssa. Nyt supertähteä syytetään omaisuuden pimittämisestä.

Linda Bollean mukaan Hulk Hogan on syyllistynyt rikokseen myydessään omistamansa tavaramerkit alennuksella hyvälle ystävälleen. Ex-vaimon mukaan kaupan tarkoituksena oli pimittää varoja pariskunnan jaettavasta omaisuudesta, TMZ uutisoi.

23 vuotta naimisissa ollut pariskunta erosi viime vuoden marraskuussa. Äskettäin Hoganin omistamat tavaramerkit, kuten Hollywood Hulk, Hulkster ja Hulkamania, ovat siirtyneet Eric Bischoffin omistukseen. Samalla omistajaa vaihtoivat myös showpainijan vaatemerkki, grillimallisto ja energiajuoma.

Hulk Hogan on itse kiistänyt vilpilliset toimet ja kertonut, että kaupat ovat olleet normaalia liiketoimintaa.