Perätön huhu: Teinitähti Miley Cyrus kuollut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman eniten ansaitseva teinitähti Miley Cyrus on joutunut karmeiden huhujen kohteeksi, sillä nettihuhujen mukaan hänen väitetään kuolleen auto-onnettomuudessa.

Disneyn Hannah Montana -suosikkisarjan tähtenä tutuksi tullut ja sittemmin erittäin menestyksekästä musiikkiuraa tehnyt 15-vuotias teinitähti on kuitenkin hänen taustavoimiensa mukaan elossa ja voi hyvin. Lisäksi TMZ-julkaisu on bongannut hänet viettämässä aikaansa kaupungilla.

Huhut saivat alkunsa, kun joku oli päässyt tunkeutumaan Mileyn YouTube-profiiliin ja julkaissut siellä videon, jossa tähden kerrottiin menehtyneen.

– Miley kuoli tänä aamuna rattijuopon törmättyä häneen. Hän kertoi meille aina, että jos hänelle tapahtuisi jotain meidän pitäisi ensimmäisenä kertoa siitä hänen faneilleen. Lepää rauhassa Miley. Emme koskaan unohda sinua, videolla kerrottiin.

Tähän Miley Cyrus voisi todeta Mark Twainin legendaarisin sanoin, “Huhut kuolemastani ovat vahvasti liioiteltuja.”