Megan Fox seksikkäämpänä kuin koskaan, katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimmäksi julkkisnaiseksi taannoin äänestetty näyttelijä Megan Fox nähtiin jo syyskuussa GQ-lehden sivuilla kuumissa bikinikuvissa. Nyt verkkoon on ilmestynyt lisää saman kuvaussession tuloksia.

Uusien kuvien poseeraukset ovat lähestulkoon samoja kuin aikaisempien, mutta osassa neitokainen poseeraa selvästi rohkeammin kuin lehden sivuilla nähdyissä otoksissa. Mukana on myös kokonaan uusia poseerauksia. Katso kuvat tästä!

Taannoisen Transformers-elokuvan myötä Hollywoodin julkkisten A-sarjaan noussut Megan Fox paljasti taannoin olleensa nuorempana lesbosuhteessa naispuolisen stripparin kanssa. Siitä huolimatta Fox ei miellä itseään lesboksi tai edes bi-seksuaaliksi, sillä vetovoiman tunteminen molempia sukupuolia kohtaan on hänestä täysin luonnollista.

Lähiaikoina ensi-iltansa saavassa elokuvassa How To Lose Friends & Alienate People Megan Fox nähdään pukeutuneena vaaleanpunaiseen iltapukuun, johon sonnustautuneena hän pudottautuu uima-altaaseen kesken juhlien. Sieltä noustessaan Foxin rintavarustus kuultaa iltapuvun läpi.

Lisää Megan Fox -aiheisia artikkeleita löytyy tästä!