Kanye West pokasi Victoria’s Secret -supermallin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uuden albuminsa juuri julkaissut hiphop-tähti Kanye West on saanut käsipuoleensa uuden kaunottaren. Westin kerrotaan nimittäin seurustelevan supermalli Sessilee Lopezin kanssa.

Pari tapasi kun Kanye West oli valitsemassa kaunottaria Flashing Lights -kappaleen musiikkivideoonsa. Joukossa oli myös maailman catwalkeilta tuttu Sessilee Lopez, joka toimii nykyisin myös Victoria’s Secret -alusvaatemallina.

– Kanye tunsi välittömästi vetoa Sessileehen, eikä ole vaikea päätellä miksi. Kanye on kuitenkin kiinnostunut hänestä muutenkin kuin pelkän ulkonäön takia. He tulevat hyvin toimeen ja heillä on syvällinen suhde, Lopezin ystävä kertoi The Sun -lehdelle.

Huhtikuusta saakka sinkkuna ollut Kanye on ystävän mukaan kutsunut uuden tyttöystävänsä useisiin juhliin ja pariskunta on viettänyt myös paljon öitään yhdessä. Sessilee Lopez on kuitenkin ollut viime aikoina myös monien muiden komeiden julkkismiesten ”pommituksen” kohteena.

– Kaikki haluavat palan Sessileestä. Hän on tällä hetkellä yksi kuumimmista supermalleista. Hän on kuitenkin kiinnostunut tällä hetkellä Kanyesta, ystävä lisäsi.