Johanna Tukiainen pääsi sairaalasta: ”Kävin lähellä kuolemaa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen virallinen höpöhöpö-julkkis Johanna Tukiainen on eilen palannut blogiinsa reilun kuukauden tauon jälkeen. Edellisen kerran hän kirjoitti tunnelmiaan palattuaan kohtalokkaalta Gambian matkalta.

Nyt Tukiainen kirjoittaa päässeensä juuri kotiin sairaalasta. Hän toteaa joutuneensa sairaalaan sairastuttuaan malarian kaikken tappavimpaan muotoon, viettäneensä useita päiviä hengityskoneessa ja käyneensä lähellä kuolemaa.

– Olin alussa 4-päivää hengityskoneessa, jolloin kuolema oli todella lähellä. Sen jälkeen vietin aikaa useammassakin sairaalassa, Johanna Tukiainen kirjoittaa.

Tukiainen kertoo myös saaneensa hoitoa useassa eri sairaalassa. Terveiden kirjoissa hän ei kuitenkaan vielä ole.

– Pääsin tänään pois sairaalasta takaisin kotiin. Olen edelleen heikossa kunnossa ja väsynyt ja minulla on sairaslomaa tammikuun loppuun asti. Muut tytöt voivat kyllä tehdä keikkoja, mutta minä otan nyt rauhallisemmin.

Vakavaan malariaan sairastuminen on sekoittanut myös Tukiaisen sisäisen kellon, sillä hän toteaa kirjoituksessaan olleensa sairaalassa puolentoista kuukauden ajan. Kuitenkin vielä lokakuun lopussa heti matkalta palattuaan hän kertoili kokemuksistaan ja palaavan pian asiaan lehtien blogeissa.