Discotähti tuomittiin mieshuo*an vangitsemisesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

80-luvulla supersuosioon nousseen Culture Club -yhtyeen myötä tähdeksi noussut ja sittemmin myös menestyksekästä soolouraa tehnyt discotähti Boy George on tuomittu syylliseksi miespuolisen prostituoidun laittomasta vangitsemisesta.

Tänään julkistetussa oikeuden tuomiossa 47-vuotias Boy George, oikealta nimeltään George O’Dowd, todettiin syylliseksi norjalaisen 29-vuotiaan miesprostituoidun Audun Carlsenin vangitsemiseen. Tapahtumasarja alkoi, kun miehestä oli ensin otettu alastonkuvia. Laulaja oli elokuussa 2007 kahlinnut Carlsenin käsiraudoilla ja pahoinpidellyt häntä metalliketjulla.

Uhrin mukaan laulaja pahoinpiteli häntä, koska hän ei ollut suostunut seksiin laulajan kanssa. Boy George kiisti syytteet. Hänen saamansa tuomio julkistetaan 16. tammikuuta.