Kung Fu Pandan DVD myi heti timanttia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kung Fu Panda -animaatio ylitti timantti-DVD:n rajan, eli 50.000 kappaletta, heti julkaisupäivänään 3. joulukuuta, jolloin sen eri versioita oli myyty kauppoihin 67.941 kappaletta.

Dreamworksin Kung Fu Panda -animaatioelokuva on Shrekin ja Madagascar -leffojen tekijöiden tuotantoa. Se on tuottanut lippuluukuilla yli 600 miljoonaa dollaria eri puolilla maailmaa. Suomessa elokuvan on nähnyt valkokankaalta yli 170.000 katsojaa. Lue elokuvan arvostelu tästä!

Elokuvan englanninkielisen version ääninäyttelijöinä kuullaan muiden muassa Jack Black, Angelina Jolie, Dustin Hoffman, Jackie Chan ja Lucy Liu. Suomenkielisinä ääninäyttelijöinä ovat esimerkiksi Tuomas Uusitalo, Ismo Kallio, Matleena Kuusniemi, Tommi Evilä, Inka Kuustonen ja Sam Huber.