Jessica Alba kulissien takana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin kuumimpiin tähtiin lukeutuvat Jessica Alba poseeraa Campari-juomamerkin ensi vuoden tyttökalenterissa. Harvinaista kalenteria painetaan vain 9.999 kappaletta.

Nyt Jessica Alba nähdään samasta kuvaussessiosta peräisin olevissa kymmenissä uusissa uusissa valokuvissa, jotka on otettu kulissien takana ja jotka eivät siis ole virallisia kalenterikuvia. Jessican lisäksi kuvista voidaan huomata myös millaisia valmisteluja tarvitaan näyttävien kalenterikuvien saamiseksi. Katso kuvat tästä!

27-vuotiaan supertähden uudet kuvat kumovat osaltaan väitteet, joiden mukaan kalenterikuvissa hänen vartaloaan olisi muokattu digitaalisesti. Tähti itse ei ole kommentoinut väitteitä lainkaan. Hän toteaa vain viettävänsä nykyisin suurimman osan ajastaan kotona Honor Marie Warren -nimisen pienokaisensa kanssa.