Epäilty: Ruffalo ampui itsensä venäläisessä ruletissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun näyttelijä Mark Ruffalon veli Scott Ruffalo löydettiin viime viikolla ammuttuna kotoaan. Tapahtumapaikan perusteella poliisi epäili ensin itsemurhaa, mutta tuli myöhemmin toiseen johtopäätökseen ja nimesi kaksi epäiltyä.

Epäillyt ilmoittautuivat Beverly Hillsin poliisille vapaaehtoisesti toissapäivänä. Heistä toinen, Shaha Mishaal Adham, on nyt kertonut poliisille menneensä Ruffalon asunnolle hakemaan takaisin lainaamansa Land Rover -auton. Hänen mukaansa Scott ampui itseään kuolettavasti päähän toisen miehen kanssa pelaamansa venäläisen ruletin aikana.

Laukauksen jälkeen Shaha Mishaal Adham soitti poikaystävälleen Brian Scofieldille, jonka poliisi nimesi aiemmin epäillyksi, joka puolestaan soitti tapauksesta poliisille. Adhamin mukaan talossa oli siis kuolinhetkellä myös tuntemattomaksi jäänyt mieshenkilö, jonka kanssa Ruffalo pelasi kuolettavaa peliään.

Menehtyneen veli, näyttelijä Mark Ruffalo, on tullut suomalaisillekin tutuksi monista elokuvarooleistaan. Tällä hetkellä hänet nähdään Suomenkin valkokankailla pääosassa elokuvassa Blindness. Lisäksi hän on tähdittänyt muiden muassa elokuvia Reservation Road, Collateral sekä 13 ja risat.