Mitä? Jackass-sekopää Tanssii tähtien kanssa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin varsin suuren suosion saanut Tanssii tähtien kanssa -realityohjelma hakee Yhdysvalloissa uutta katsojakuntaa nuoremmasta yleisöstä. Siihen viittaavat ainakin huhut seuraavan tuotantokauden osallistujista.

Villien huhujen mukaan tanssimassa nähtäisiin nimittäin myös Jackass-sarjasta tuttu sekopää Stephen ”Steve-O” Glover, joka on viime aikoina kunnostautunut lähinnä pahoinpitelyillä, vakavilla huume- ja mielenterveysongelmillaan sekä passitettu kahteen otteeseen mielisairaalaan. Kisan tuomari Maksim Chmerkovskiy ei ole luonnollisesti kovin innoissaan ajatuksesta.

– Luulenpa, että hän tekisi kilpailusta vain yhden Jackass-pilan muiden joukossa. Joku on luultavasti yllyttänyt häntä ja nyt hänen täytyy ottaa osaa ohjelmaan, tuomari epäili Access Hollywoodin mukaan.

Huhuja kommentoi myös kisassa ammattitanssijana nähtävä Karina Smirnoff. Hänen mukaansa juuri hänestä tullaan tekemään Steve-O:n tanssipari, mikäli mies todella on mukana kilpailussa.

– En tietäisi mistä aloittaa hänen kanssaan, Smirnoff voivotteli.

Mikäli huhut Steve-O:n osallistumisesta pitävät paikkansa, voidaan Suomessakin odottaa mielenkiinnolla ohjelman seuraavan tuotantokauden osallistujia. Hyviä ehdokkaita voisivat olla esimerkiksi Johanna Tukiainen ja Matti Nykänen. Duudsonien hurjapäät olisivat jo liian ilmiselviä tapauksia ja toisaalta he ottaisivat varmasti tanssikuviot haltuun nopeasti.