Orlando Bloomin tyttöystävä Miranda Kerr yläosattomissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Orlando Bloom ja hänen supermalli-tyttöystävänsä Miranda Kerr ovat joutuneet parin viime viikon aikana pariinkin otteeseen kiistämään lehdissä esiintyneet huhut parin kihlautumisesta. Kerrillä on kuitenkin siitä huolimassa ollut aikaa poseerata lehtikuvissa.

Supermalli Miranda Kerr poseeraa nimittäin Jalouse-lehden tammikuun numeron sivuilla varsin vähissä vaatteissa. Teknisesti neitokainen poseeraa yläosattomissa, mutta hänen kätensä peittävät kriittiset paikat. Katso kuvat tästä!

Muiden Hollywood-tähtien tuoreiden kuvien rinnalla Mirandan tuoreet otokset eivät ole kovin tyylikkäitä. Hän on aiemmin nakuillut huomattavasti tyylikkäämmissä kuvissa esimerkiksi FHM-lehden sivuilla. Taannoin Miranda Kerr ja Orlando Bloom nakuilivat myös lomallaan Kanariansaarilla.