13-vuotias Talent-tähti kieltäytyi Simon Cowellin sopimuksesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen 13-vuotias teinitähti Faryl Smith oli viimeisimmän Talent-ohjelman suurin suosikki, vaikka hän ei kilpailua voittanutkaan. Nyt neitokainen on kääntänyt selkänsä ohjelman tuottajalle Simon Cowellille (kuvassa) ja tehnyt rahakkaan levytyssopimuksen kilpailijan kanssa.

Asiasta kertoneen Daily Mail -lehden mukaan kyseessä on rahakkain levytyssopimus, jonka brittinuori on koskaan tehnyt. Ohjelman päättymisen jälkeen levy-yhtiö Universalin UCJ-levymerkin kanssa solmittu peräti 2,7 miljoonan euron sopimus kattaa useampia levyjä.

Faryl Smith esitti kilpailussa upean tulkintansa kappaleesta Ave Maria, minkä jälkeen useat levy-yhtiöt tarjosivat hänelle kilpaa levytyssopimuksia. Simon Cowell totesi neitokaisen olevan ”Lahjakkain nuori, jonka olen koskaan nähnyt”. Faryl sijoittui kilpailussa kuitenkin vasta neljänneksi. Tämän jälkeen myös Cowell tarjosi hänelle levytyssopimusta, jota Smith ei kuitenkaan allekirjoittanut.

Katso Faryllin upea kilpailuesitys artikkelin alta tai tästä linkistä. Tyylillisesti Faryl Smith on viime vuoden Talent-voittaja Paul Pottsin seuraaja, sillä kännykkäkauppias voitti kilpailun laulamalla Nessun Dorma -oopperakappaleen.